dilluns, 8 de desembre de 2014

"Fruits de mer"
Sóc Drea Casdi, tècnica d'efectes especials i artista de motlles. Durant la meva trajectòria m'he enfocat molt en el tema dels efectes especials, bàsicament en aplicacions al cos de materials per aconseguir diferents personalitats: envelliment, cremades, monstres i aliens, temes en els que tinc força experiència. Però en els efectes especials no nomes és important tenir tècnica en el modelat i  el maquillatge corresponent, els motlles son la base de tota aquesta activitats, per aquesta raó vaig decidir fer una especialització en forma de monogràfic a la llotja. Dins el curs tinc varies peces en procés, però aquesta es la meva preferida.

És una centolla d'Arenys, la qual vaig congelar per que fos las base del motlle . La meva idea inicial era fer un motlle de 4 peces, però al ésser un element orgànic s’ha de treballar contra rellotge per minimitzar els efectes de la putrefacció, així que vaig arriscar-me amb un motlle de dues peces.

Per aconseguir un motlle flexible i amb molta textura vaig fer servir silicona dins una carcassa de guix. Una vegada finalitzat el motlle nomes calia fer colades de resina de poliuretà per aconseguir la peça mare. Ara toca fer el motlle definitiu de 4 peces.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada